Diskuse

Umělci s lidem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

A jetě lekce z češtiny: Slovo MISTR v tomto smyslu se píše s velkým počátečním písmenem. Mistr s malým písmenem je vedoucí dílny nebo vychovatel učňů, popřípadě označení machra ("Ten Jágr je i ve četřiceti mistr). Též Zátopek byl mistr Evropy a nikoli Mistr Evropy. Ale Mistr ve smyslu umělec se píše s velkým M. "Dobrý den, Mistře, prosím Vás, mohl byste mám zahrát něco od Janáčka?"

1 1
možnosti
SB

A ještě k těm jistotám: Život prostě nejistý je. Nikdo nemá nic jistého a nikomu to nezajistí ta či ona vláda. Ledaže bychom se vrátili zase do starých časů. V tom měl příslušný umělec pravdu.

0 0
možnosti
HS

Pane Křečku, kdyby se vaše narudlá partaj neobjímala s komunisty, kdyby si ráčila vzpomenout, že právě z ní komunisté vyšli, jak se vždy chovali, jak svoji matku schramstli a ostičky z ní kolem sebe plivali, lidé by si jí vážili. Protože to nedělá, lže jako když tiskne, tak se nedivte, že si slušný člověk před vámi tak akorát víte co....

2 1
možnosti
BM

Vážený pane vzpomeňte na tzv. slučovací sjezd z léta roku 1948, jak Vaší stranu komunisti slupli jako malinu.......a ještě se olízli....

2 1
možnosti
SB

naprostý nesmysl, pane Křečku. Hodně lidí KSČM nemá rádo za to, co komouši prováděli v letech totáče.

Může být věcí názoru, jak moc to má být bráno v úvahu ještě dnes, avšak že ta kritika není jen záminkou otřít se o ČSSD, nýbrž přímo otevřené odmítání všeho omunistického, je snad jasné.

1 1
možnosti
PP

Vy jste tam všichni herci pane Křečku.

3 1
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik