Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čelní představitelé ČSSD jsou dnes v ošemetné situaci. Dobře vědí, že pro ČSSD by bylo výhodnější, kdyby se prezidentem ČR stal Karel Schwarzenberg. Ale říci to veřejně dost dobře nemohou. A tak to nahlas říkají jen někteří z nich - Jiří Diensbier, Vladimír Špidla a snad i pan Zaorálek. Nahlas a naplno to však říkají dlouholetí sympatizanti ČSSD z řad komentátorů Práva Jiří Hanák a pan Mitrofanov, což je pro mnohé překvapením.

1 0
možnosti
JS

Byl jsem voličem ČSSD od roku 1989. Byla to chyba. ČSSD totiž není strana, která po diskuzi dojde k závěru a tímto závěrem se potom celá strana řídí. Je to sešlost skupin, které bez ohledu na globální cíl prosazují své partikulární zájmy bez ohledu na to, že tím ničí cíl globální. Tato strana nesnáší ve svém čele osobnosti, kterým se podařilo něčeho dosáhnout, ale glorifikuje nýmandy jako byl Špidla. Vlažně podporovala svého kandidáta Dienstbiera a nyní raději připustí zvolení knížete (a tím další kolo restitucí) než by reálně podporovala Zemana. S touto stranou jsem skončil.

0 0
možnosti

Jiří Dienstbier, 

svým vystupováním pouze podpořil mínění,

že není schopen přijímat porážky.

Je to škoda, naštval si spoustu svých vlastních voličů,

kteří ho příště, už určitě volit nebudou.8-o

0 1
možnosti
Foto

Otázkou je, jestli největším škůdcem celé té slovutné ČSSD a jejím největším protivníkem není......ČSSD.

2 0
možnosti
JK

Myslim, ze mate temer naprostou pravdu. Jen bych doplnil to, co politik CSSD asi napsat momentalne nemuze. Pro CSSD bude v soucasne situaci bezpecnejsim prezidentem KS nez MZ... ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik