Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebylo by od věci, zamyslet se nad významem vlastních slov  "Navíc usilovná snaha poškodit protikandidáta, kterému nepřejí, ... ". Já jsem zaznamenal nenávistnou a lživou kampaň především zde na blozích, antiněmeckou, antievropskou, přečtěte si Vereše, Nigrína, Kucharovice a mnoho dalších. Možná je to vnímáním, možna tím, že nelezu na fejsbúk. ;-DRv

1 0
možnosti
LP

Je rozdíl vyjádřit podporu, nebo pořádat dehonestující tiskovky. Ta šílená agrese médií podporujících Schwarzenberga byla neúnosná. Proto ty slzy některých mladých lidí, počmárané ploty a obrovské zklamání. Mediální masáže rozdělily republiku a ti tzv. umělci tomu nasadili korunu. Zeman nebyl můj prezidentský kandidát v 1.kole voleb, ale určitě menší zlo v kole druhém. Věřím, že zklidní povolební situaci a najde správný recept jak občany sjednotit a ne rozdělovat.

6 1
možnosti
PD

Kampaň byla otřesná a média ji totálně nezvládla. Proměnila se v bulvární plátky chrlící nepodstatné informace. A to neustálé zjednodušování na levici a pravici. Snad aby se nemuseli zatěžovat s podrobnější analýzou. O "umělcích" škoda mluvit. Nekonečná masáž, kdo koho volí, argumenty chabé až směšné.

10 0
možnosti
JS

Jen pro Vaši informaci, Zemana volilo 55 % voličů což je při 60% účasti cca 33% oprávněných voličů. Ptám se, kde máte tu většinu?

2 8
možnosti

Tak si spočítejte, kolik procent voličů volilo současnou koalici. Nedostanete se ani na těch 33%, co dostal Zeman. Takto to ale v demokracii funguje. A kdo nešel k volbám, volil vlastně Zemana, protože jeho "nehlas" se změnil na hlas pro Zemana v poměru 55:45.

6 0
možnosti
FK

Prvně po dlouhatanánské době s autorem souhlasím. Asi poprvé od té doby, co opustil svou domovskou partaj.  Sice se vídáváme jednou ročně na jednom slavném hřbitově, ale to nestačí...

5 0
možnosti
RK

Tou kulturní elitou míníte koho? Třeba zlatá slavice a asi naše nejlepší zpěvačka volila Zemana. Jedna z našich nejlepších hereček Bohdalová volila Zemana. Vondráčková, Dejdar, Dáda, Slováček.... To není kulturní elita?

1 5
možnosti
FK

Moje řeč! Nepovedení bajkaři a dvorští etiketi, herečky, které jsou slavné díky  výraznému  hekáni v určitých scénách, nebo nějaký ten obscénní milovník a umělec přes číra či záchodky...... a jiní a jiní jim podobní... O té partě promiskuitů, kteří se přimkli ke svému kmotrovi nemluvě. To má být naše elita?

3 0
možnosti
Foto

Úsporný, ale příhodný článek. Ano, je to tak R^

9 1
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik