Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ombudsman by měl mít především morální a osobnostní kredit a ten pane Křeček nemáte ani omylem.

Vaše právní vědomí je silně a jednostraně deformováno. Z těchto důvodů jste naprosto nevhodný kandidát na funkci ombudsmana!!

0 0
možnosti
JP

Pro mne nejste právník, ale starý bolševik. A Uhl je Vám trochu podobný.

1 0
možnosti
Foto

Pane Křečku, nečetl jsem článek pana Uhla a ani jej číst nehodlám, protože tento pán si moji pozornost nezaslouží. Ale měli bychom si uvědomit, že zástupce ombudsmana by měl být člověk nezatížený jakýmikoliv předsudky. Vzpomeňme na váš plamenný boj proti deregulaci nájemného, kterým jste se snažil diskriminovat majitele domů, přičemž jste ještě ke všemu patřil mezi "regulované" nájemce. Kdo se tentokrát postaví proti vašim zájmům, které z vaší případné nové funkce budete hájit?

1 0
možnosti
Foto

Napsal jste to za mne. R^

0 0
možnosti

Začít brát vážně názory pana Uhla, by byl první spolehlivý krok lidstva k sebezničení:-)

0 0
možnosti
FK

"Petr Uhl"  to je ten věčně pomýlený? Tak co chcete. Na něho přese nemůže nikdo soudný dát.

0 0
možnosti
SB

Pane Křečku, nemám pana Uhla rád, ale nechápu, proč by nšemohl nít názor, že ombudsmanem by neměl být aktivní politik. Nepíše, že byste nem¨ěl mít právo kandidovat. Píše, že by měl vyhrát Váš protikandidát. Je to jeho názor, na který má právo.

Když bloger v blogu řeší více své vlastní zájmy než celospolečenská témata, připadá mi to trapné. Tohle je případ tohoto vašeho blogu. Ano, na jeho napsání a zveřejnění jste měl právo, ael podle mého mínění je to trapné.

3 0
možnosti
Foto

To je vhodné podepsat. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik