Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

víte milý pane poslanče...sebral bych Vám...gaunerům ...žijícím ve zlaté kleci...ochranky ...auta a všechny Vaše výhody...které si tak rádi schvalujete...a vyhnal Vás do nočních ulic kdekoli...abyste se dostali do reality běžného člověka ...tedy voliče...kterého si vážíte a zajímáte se o něj pouze jednou za čtyři roky...Vaše poslanecké byty by měly být v odloučených místech ...tam ...kde je nejvíce kriminality ...tedy u nepříspusobivých...až by jste párkrát nevyspal a několikrát přišel do sněmovny opucovaný a s monoklem...hned by jste měl asi jiný přístup...již jak většinu národa serete tím...píši to tak jak to je...že je nazýváte...extrémisty...rasisty...nacionalisty...když vidím...jen vČB...co tam ta banda policajtů prováděla...a o ulici dál stálo 100 cikánů s násadama...lopatama...atd...jen tak mě napadl rok 1989...začalo to hozením plastové lahve...údajně prázdné...kdo ji hodil..provokatér???...kdo zatýkal...policisti v civilu bez označení...styďte pane poslanče za sebe...a pozvete kolegu z Norska.na návštěvu a ubytujte ho někde u ubytovny...kecat umíte ale skutek utek...lidi již nebaví platit cikánům vše ze svých 10000-15000 platů ...aby cikání dostávali 30000 a víše...jste jedna politická banda mimo mísu...ZD:-/

5 0
možnosti

Čím to je, že téměř všichni extremisti, které jsem tam viděl, měli teleskopické obušky?

Ještě že nám je naše čacká policie dodala, jinak bychom si je museli vymýšlet.

Děkujeme.

Vlastně jsem chtěl napsat "Pěkně děkujeme".

6 0
možnosti

Moc se mi líbil ten "pravicový" extremista, který z batůžku vylovil nikoliv petláhev, ale samopal.

0 0
možnosti

Moc jsem se tady nedočetl. Čekal jsem, že člověk na výši, kterým autor bezesporu je, se na to podívá s perspektivou. Počet Rom se přibliýžně co 15 let zdvojnásobuje. Mladí lidé mají v jejich populaci vysoký podíl. U bílých je tomu naopak. Věnoval jste se někde tomuto problému?

3 0
možnosti

vazeny pan poslanec, kde? vsude, kde nas r nazyvaji bilymi s.., nase zeny a dcery bilymi mr.., kde nas prepadaji, okradaji, olupuji, vrazdi, znasilnuji a toto vse samozrejme zcela beztrestne diky takovym "zastupitelum", jako jste vy, "zastupitelum", kteri na nase opravnene stiznosti odpovidaji policejnim terorem a medialnim pokrikem o "rasismu", "nacismu" apod. a jak ? casem jeste hur. a jednou se ten cas naplni, vas, ne cas r, ti jsou konec koncu v jistem smyslu obeti vasi multikultury, oni nam tohle nezavedli, VY jste nam to zavedli, VY se nas bojte.

7 0
možnosti

Začínám být zmatený z té pomoci potřebným. Typický je příspěvek na bydlení. Myslím si, že by se měl okamžitě zrušit. T.zv. potřebný z něho totiž nevidí ani korunu. Je to dar majitelům nemovitost,í protože bez toho daru by neudrželi tito pánové cenu bydlení na tak vysoké úrovni. Obávám se, že tak to může být i s těmi ostatními sociálními příspěvky. Je mi proti srsti cpát ze svých daní peníze těm, kteří jsou na tom ekonomicky daleko lépe než já.

8 0
možnosti

P68a55v66e62l 47V63é80b44r

11. 7. 2013 16:53

Jasně, všude je mají rádi, jenom my, Češi, jsme nějací xenofobní a rasističtí...

9 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik