Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Okamura je jak skupina Europe.....taky má jen jednu dobrou písničku. Pokud to posloucháte obden, časem dostanete chuť přeladit stanici.;-D

0 0
možnosti
Foto

Občina v Rusku není o společném obdělávání polí, ale jejich dočasném přidělování jednotlivým rodinám vždy na deset let podle počtů členů rodiny.

0 0
možnosti
VH

Můžete uvést odkaz?

0 0
možnosti
TB

Sna poprvé životě  se "soudruhem" Křečkem souhlasím. Je to až neuvěřitelné, ale pan Okamura má vzácný dar sjednocovat, protože názory pana Křečka byly až doposud zcela odlišné od mých.

2 0
možnosti
BP

Jen tak na okraj pane poslanče - když z politických rozhodnutí vyplyne výhoda pro někoho,tak logika věci nám říká,že ostatní nejsou vůči zvýhodněnému subjektu v neutrálním postavení,ale v jasné nevýhodě - jestliže je tento prostý fakt nad Vašimi rozlišovacími schopnostmi,tak se nemůžete divit,že býváte dost často směšný ... Kupříkladu Vaše bydlení v bytě s regulovaným nájmem byla výhoda,která pro ostatní byla nevýhodou ... Prostě 1+1 = 2

0 0
možnosti
TB

Myslím, že jste nepochopil správně argumentaci. Klasická právní hmotná odpovědnost je u politiků skutečně technický nesmysl. Ona prostě nelze nastavit. V tom mám soudruh Křeček pravdu. Něco jiného je třeba přímé napojení odměňování zastupitelů na  výsledky hospodaření státu, kraje, obce. To jistě nastavit jde a mimochodem jistá forma je už nyní lde platné legislativy možná, ale nevyužívá se.

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik