Diskuse

Šátky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kolik stály ty vaše "rozbory", pane Křečku? Jistě pár desítek tisíc, že? A k čemu jsou? K NIČEMU, K NIČEMU!!! Jsou to kecy o ničem. 

Problém je vždy v tom, že agresivní fenomén - jednou je to islám, jindy organizovaný zločin, jindy zase něco jiného špatného - se nás snaží vyhnat z našich domovů, zničit naši kulturu a lidi jako vy, další zástupy žvanilů o ničem, kteří jsou nebo mají být SAMI postiženi, se neumějí ani aktivně bránit nebo dokonce těm násilníkům z jakési právnické i lidské perverze POMÁHAJÍ! Rozumíte? Vy nevezmete vidle, klacek, pušku do ruky! Vy začnete kecat o ničem!!! A my tupci vás v tomto zvrhlém systému ještě platíme a lidi jako vy nás  budou trestat, pokud se ozveme přiliš nahlas!!!

Nestydíte se sám před sebou? Opravdu ne?

0 0
možnosti

P38e95t81r 39H26á16l48a

5. 12. 2013 9:36

Podle mě by se spíš mělo posoudit, jestli náboženství jako islám není hnutí směřující k potlačování lidských práv a svobod a nemělo by se jako takové zakázat.

Kromě toho muslimové se do Evropy stěhují přece právě proto, že situace tady je jiná - lepší - než u nich. Proto požadavek na změnu našich podmínek blíž k jejich je zcela nesmyslný. Když je to tady lepší než u nich, tak proč to chtějí změnit k horšímu?

1 0
možnosti

Být ředitelem školy, zkusil bych se domluvit s rodiči a studentkami, že zavedeme stejnokroj sestávající z krátké sukně a trička s krátkým rukávem. A to byl v tom byl čert, aby pak byl hlavním problémem šátek :-)

2 0
možnosti
Foto

Je videt ze jste politik a pravnik. Nakecate toho habadej, ale nic podsltatneho jsem se z toho nedozvedel. Takove chozeni okolo problemu, jako kocka okolo horke kase. Rv

3 0
možnosti

Už se těším a jsem zvědavý co vyzkoumáte. ;-D

1 0
možnosti

Tady se preci nejedna o zadnou diskriminaci!

4 0
možnosti

Neposuzujte, prostě zakažte a hotovo. Jinak si budou dovolovat víc a víc, nakonec nás budou z naší země vyhánět. Nebuďte zbabělí.

7 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik