Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Politici se nás snaží zmást, aby si mohli budovat své úžasné životy za naše peníze.  Pan Křeček je toho přímo vzorovým příkladem.   Společenský řád který by byl daleko lepší než tento máme všichni ve svých hlavách, jen musíme odstranit z našeho myšlení ten propagandistický balast státní indoktrinace.

Pěkně to řekl Herbert Spencer :  „Pokud se lidé sdruží s jinými za účelem dosahování specifikovaného cíle, tak nemohou dopředu vyslovit souhlas se všemi nespecifikovanými cíli, které sdružení může také hypoteticky podniknout. A pokud neexistuje explicitní porozumění cílům společenství, tak většina, nutící menšinu k jejich plnění, není ničím jiným než tyranií.“

http://www.mises.cz/clanky/clovek-proti-statu-ii-velka-politicka-povera-1548.aspx

0 0
možnosti
AK

Mně se víc líbí lincolnovská definice demokracie: Vláda lidu ve prospěch volených zástupců ve prospěch toho lidu.

A ne ve prospěch těch volených zástupců, jejich kámošů, bank, pojišťoven a zahraničních investorů.

Co se týče žen, myslím si, že jsou mnohem bystřejší než si zákonodárci myslí. Proč by měly vysedávat na schůzích, poradách a trávit čas na služebních cestách? Ony si toho politika nebo manažera či majitele prostě vezmou. A pak doma u bazénu, nebo třeba ve fitku počkají, až jim peníze, spojené s jeho postavením, přinese. Zářným  všem známým vzorem by mohla být třeba paní Šárka Grossová. Takže i z pohledu žen se jedná o zcela zbytečné opatření.

Sociální bydlení je pochopitelně podstatně významnější oblast, protože je i jinými zeměmi EU prokázano, že pokud je někdo zbaven střechy nad hlavou, je jeho návrat zpět už téměř nemožný.

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik