Diskuse

Krásná hesla šokovaných ministrů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

X Odvahu, odvahu pane Křečku !!!! Nebojte se pojmenovat věci těmi jmény, která jim po staletí náležela;-(;-(;-(

1 0
možnosti

A kde bydleli ti nájemníci než se ocitly v ubytovně? Bydleli v nájemných bytech které postupně devastovali. V nájemních bytech kde jaksi opoměli platit nájemné a domy a byty ještě začali vybydlovat. Někomu stále ještě nedochází že stát už dávno nestaví nájemní domy s byty ale staví je města a obce na vlastní náklady a žádné město ani obec nemá finance na to aby vybydlené domy bourali a stavěli nové.

Někteří nájemníci si za 24 let zvykli na to že stačí začít křičet rasismus a všechno jim projde víte! Opravdu nemůžu pochopit jak to že když takový nájemníci vybydleli dům nebo byt že po nich nikdo nevyžadoval náhradu za poškozování cizího majetku. Od 1.1.2014. Platí v Česku Nový občanský zákonik i v oblasti bydlení a já mu tleskám. Nájemník který se bude v nájemným bytě chovat devastujícím spůsobem může skončit i s celou rodinou pod mostem. Dne 7.5.2014. dávali na FTV Prima ve správách v 18:55 v seriálku Kam se jiní bojí ( Romským organizacím je ten pořad trnem v oku. ) Muž pronajal 2 byty v rodinném domě romské rodině v dobré víře a dnes mu romové dělají ze života peklo a ještě si otvírají pusu se slovy, Vy nám musíte zajistit náhradní byt i když mají smlouvu na dobu určitou, do dvou bytů v rodinném domku se přistěhovalo o hodně lidí více než bylo domluveno a odmitají platit zvýšené zálohy za vodu a energie. Tak co s takovými?  A pokud jsou ministři šokování z takového bydlení jaké viděli na vlasní oči tak je aspoň vidět jak se po celá dlouhá léta ( všichni do jednoho za posledních 24 let kdy byli u moci )  zajímali o stížnosti slušných lidí na nepříspůsobivé a jejich chování. Problémy s ubytovnama se tady neoběvili ze dne na den a vybydlené domy a byty nevznikli za měsíc nebo dva.

0 0
možnosti

Proboha přestaňte už používat uměle vytvořené slovo "vybydleli", které vymysleli pseudohumanisté a používejte správné "zničili".

0 0
možnosti

provozovatelé ubytoven pronajímají za to, co jim nájemník(lépe řečeno stát) dá. pokud stát nedá víc jak např. 3000/bytová jednotka, tak budou pronajímat za ty 3000. Co by s těma prázdnejma ubytovnama dělali?

2 0
možnosti

To s tim nenabidnutim bytu zas není az takova pravda...Jasne, clovek, který pronajima jeden ci dva byty, si bude sakra vybirat, koho tam umisti, ale velkopronajimatele s tim nemaji zadny problém, staci jen splnit podmínky a zaplatit kauci jako každý jiny...Jo, jestli ale nasekam 8 harantu, pak se nesmim divit, ze me nikde nechteji...

4 0
možnosti