Diskuse

Jiný Listopad

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Co si pamatuji, tak musím potvrdit, že ČSS byla velmi aktivní již před listopadem.

0 0
možnosti
PS

P50e85t31r 39S33k69á63c10e23l

9. 11. 2014 20:41

Taky nesnáším nenávistnou kritiku, skutky přesvědčují, že? Bez hněvu a zaujetí:

Z počátku kariéry pana Havla - zrušení zbrojovek bez sdělení jak dál, čím se výroby nahradí. To si neuvědomil, že jde o práci pro živitele rodin s dětmi a že trh na světě ihned a rádi vyplní jiní výrobci zbraní? Něco o tom vědět musel. V mezidobí bych jemu bez zášti vytkl, že jmenoval vlády, které náš stát k prosperitě nevedly. Nebo se mýlím? 

Z konce kariéry - nedokázal se ani postarat o majetek jemu předaný od předků. "Reportéři ČT" odvysílali, že Barrandovské ateliéry zoufale chtěl pronajmout  zahraničnímu investorovi. Nedokázal to, škoda. Takže se potvrdil můj názor z prosince 1989 v tom, že ano, pan Havel na Hrad (neznal jsem ho ani), ale za tři, čtyři roky místo něho by měl na Hradě usednout diplomat v aktivním věku, který naši republiku bude úspěšně reprezentovat. Asi tak, jako by to činil v roce 1968 pan Jiří Hanzelka, který v té době snad neměl ani protikandidáta. Nemáme osobností nadbytek a když se někdy vynoří podobná jako byl pan Hanzelka, tak ve špatné době.

0 0
možnosti
Foto

R^ Zajímavé, pro mnohé nejspíše dnes nepříliš až tak žádoucí:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik