Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Islám je nutné zakázat.Stejně jako fašismus. Je to ještě horší idologie. Např. když ženy chodí zde zahalené, tak poslouchjí právo šaria a přitom tyto symboly islámu jsou na stejné úrovni, jako kdyby někdo chodil po ulici v uniforně SS nebo s hákovými kříži na krku. Tyto obě ideologie jsou podobné, jen islám je daleko vypracovanější, hrůznější a nelze ho reformovat. To je přímo v koránu- zakazuje se kritika a jakékoliv změny, proto je stejný jako při jeho vzniku.

1 0
možnosti
ZH

Doporučuji přečíst Bill Warrner Právo šaria pro nemuslimy - vědec, matematik, který se islámu věnuje 40 let . Benjamin Kuras Soumrak bíleho muže a Jak zabít civilizaci. Pak pochopíte, že islám je politická ideologie s vlastní sbírkou zákonů šaria .Islámští učenci tvrdí : Pravo šaria je dokonalé, univerzální a věčné. Je stvořeno přímo bohem Allahem, který ho předal prostřednictvým proroka Mohameda světu. Islámské texty jsou trilogie korán, hadith a díra z toho 60-70 % všech textů  je věnováno tomu, jak zacházet s nemuslimy- to nemá žádné náboženství na světě a proto islám je politická diktatura převlečená na náboženství a víra to už není vůbec.

1 0
možnosti
Foto

Pokud se Vám podaří přesvědčit všechny muslimy, aby se v evropských zemích chovali podle místních zákonů a zvyklostí, Nobelova cena míru Vás nemine.

4 0
možnosti
MK

R^ Rád čtu Vaše trefná přirovnání a poznámky.

0 0
možnosti
JC

V okamžiku, kdy jich tu bude dost, budeme dělat všechno to, co Vy říkáte, že dělat nebudeme. Jakmile zde budou a začnou se množit, situace se začne prudce měnit.

Jestli si nedokážeme poradit s nepřizpůsobivými Romy, kteří žádnou vlastní ideologii a žádnou vlastní elitu a inteltektuální bojový předvoj nemají, jak bychom si dokázali poradit s muslimy?

Nezbytná je prevence a karanténa, abychom se vůbec nedostali do situace, kdy bychom se museli potýkat s projevy agilního islamismu.

Prostě vyhlásit náboženskou intoleranci - nezakazovat víru, ale zakázat pobyt v korán věřících na našem území na dobu delší 3 měsíců. A neudělovat jim trvalý pobyt, natož občanství.

5 0
možnosti
JP

Myslím, že podstatou problému je stále nevůle části imigrantů se včlenit do společnosti země, kde chtějí žít. Respektovat její zvyklosti a právní řád, stát se tedy jejími občany.

Historie českých zemí by se měla připomínat v souvislosti s obyvateli pohraničí a co se stalo v případě ohrožení Československa s těmito Němci. Co se může stát v západní Europě v případě ohrožení?

2 0
možnosti
JC

Všichni, kdo k nám přicházejí, by měli vědět, že jednu takovou skupinu jsme již v minulosti vyhnali. A nebudeme se rozpakovat udělat to znovu.

2 0
možnosti
MK

Pane Křečku, musíte si odpovědět na tu nejzákladnější otázku: je Korán pro všechny muslimy tou jedinou materií, podle které řídí své chování a skutky? A druhou: je možná revize Koránu tak, že z něj budou vypuštěna všechna násilnická doporučení a alespoň částečně eliminována nerovnost mezi mužem a ženou? V poslední době jsou slyšet z řad reálně uvažujících muslimských duchovních náznaky, že se o nějaké úpravě uvažuje; ale kdy za 20, za 50 nebo až za 100 let? To už může být evropská kultura včetně té naší minulostí.

3 0
možnosti
TP

T27o80m29á47š 70P61í42c27l

15. 1. 2015 10:20

To by z Koranu zbylo jen leporelo, nanejvys brozura.

2 0
možnosti
TP

T25o41m19á63š 16P98í91c96l

15. 1. 2015 10:08

Naprosto nedostacujici. Doporucuji precist Koran, nasi ustavu a trestni zakonik - konkretne sireni nenavisti. Islam totiz neni treba zakazovat, on protizakonny uz je.

6 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik